Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının parasını saymak

Rüyada başkasının parasını saymak

Rüyada başkasının parasını saymak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada başkasının parasını saymak gördüyseniz:

  • Kararlı adımlar atabilir veya bazı kararlar alabilirsiniz.

Rüyada birinin para saydığını görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının para saydığını görmek kısmetinin hep açık olacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına tabir olunur.

Rüyada tomarla kağıt para saymak eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işaret eder.

Rüyada para saydırmak daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine işarettir.

Rüyada bozuk demir para saymak layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın ve para saymak giden birinin geri döneceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine işaret eder.

Rüyada bozuk para saydığını görmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine işarettir.

Rüyada altın para saymak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments