Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol pantolon giymek

Rüyada bol pantolon giymek

Rüyada bol pantolon giymek moralinin genel olarak yerinde olacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol pantolon giymek gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya eğlenceli programlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada bol pantolon giymek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, isabetli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada bol paça pantolon görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol kot pantolon görmek rızkının genişleyeceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada pantolonun bol gelmesini görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol paçalı pantolon görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada bol giysi giymek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, bol kazanç getireceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine alamet eder.

Rüyada bol gömlek giymek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bol gelinlik giymek hayırlı kazançlar elde edeceğine, üçüncü gözünün açılacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments