Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol paçalı pantolon görmek

Rüyada bol paçalı pantolon görmek

Rüyada bol paçalı pantolon görmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada bol paçalı pantolon gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu kendinize çok fazla sorun etmeyin.

Rüyada bol paçalı pantolon görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada paçalı don giymek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada paçalı don görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz paçalı don görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine yorulur.

Rüyada paçalı horoz görmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada paçalarının yandığını görmek edilen duaların kabul edileceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına alamet eder.

Rüyada paçalarının ıslandığını görmek iyi zamanlar geçireceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada paçaları çamurlu görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, herkesin şaşırtılacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments