Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol paça pantolon görmek

Rüyada bol paça pantolon görmek

Rüyada bol paça pantolon görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, parasının ve malının artacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada bol paça pantolon gördüyseniz:

  • Biraz zaman ayırmanız belli konularda istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada bol paça pantolon görmek kudret sahibi olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına alamet eder.

Rüyada pantolon paçası kıvırmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pantolon paçasını kısaltmak artık hayatının bir düzene gireceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pantolon paçası temizlemek ticaretinin ilerleyeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pantolon paçası kısaltmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, ruhunun dinleneceğine işaret eder.

Rüyada kısa pantolon paçası görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, uygulayacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına delalettir.

Rüyada pantolon paçası katlamak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, moral bulacağına delalet eder.

Rüyada pantolon paçasını çamurlu görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments