Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol gelinlik giymek

Rüyada bol gelinlik giymek

Rüyada bol gelinlik giymek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, ömür boyu başarılı olacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada bol gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda biraz iş birliğiyle çok şey halledilebilir.

Rüyada bol gelinlik giydiğini görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol gelinlik giymek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada gelinliğin bol geldiğini görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, kazancını iki kat arttıracağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol kıyafet giymek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, bazı ortak işlere gireceğine yorulur.

Rüyada bol ayakkabı giydiğini görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol giysi giymek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz bol elbise giymek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine işarettir.

Rüyada bol elbise giymek helal ve geniş rızık elde edeceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments