Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolonun bol gelmesini görmek

Rüyada pantolonun bol gelmesini görmek

Rüyada pantolonun bol gelmesini görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pantolonun bol gelmesini gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeniz ileride pişmanlık duyabileceğiniz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada bol kot pantolon görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pantolonun bol gelmesini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol pantolon giymek bebek sahibi olunacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bol paça pantolon görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalet eder.

Rüyada bol paçalı pantolon görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bol şerbetli baklava görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine işarettir.

Rüyada bol bol yemek yemek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bolca ekmek görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments