Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol kot pantolon görmek

Rüyada bol kot pantolon görmek

Rüyada bol kot pantolon görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, ele güne muhtaç olacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalettir.

Rüyada bol kot pantolon gördüyseniz:

  • Şahsi bilgilerinizi diğerleriyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada bol kot pantolon görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, ona yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kot pantolonu ters giymek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, araba alınacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına tabir olunur.

Rüyada kot pantolon aldığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kot pantolon satın almak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kot pantolon kaybetmek büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kot pantolon görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli kot pantolon görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına delalettir.

Rüyada kot pantolon kesmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, çok güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments