Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol giysi giymek

Rüyada bol giysi giymek

Rüyada bol giysi giymek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol giysi giymek gördüyseniz:

  • İmajınızı korumak istiyorsanız istikrarsız tavırlardan kaçınmalısınız.

Rüyada bol giysi giymek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, işlerinin rast gideceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada giysi giymek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine alamet eder.

Rüyada giysiyi ters giymek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada asker giysisi giymek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine delalettir.

Rüyada ölüye giysi giydirmek hayattan bıkmasına neden olacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına yorulur.

Rüyada yeni giysi giymek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine işarettir.

Rüyada birinin giysisini giymek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, kredi çekileceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak giysi giymek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments