Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol gömlek giymek

Rüyada bol gömlek giymek

Rüyada bol gömlek giymek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, fakirliğinin biteceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol gömlek giymek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanıza yardım edebilecek bir kişiye ilgi göstermeniz ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada bol gömlek giymek rahata kavuşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada bol gömlek görmek büyük mutluluklar yaşanacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına inanılır.

Rüyada bol etek giymek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol ayakkabı giymek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, itibarın sarsılacağına, eşyaların yenileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol elbise giydiğini görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, işlerin çığırından çıkacağına, işlerin kara geçeceğine delalet eder.

Rüyada bol ceket giymek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz bol elbise giymek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işaret eder.

Rüyada bol kıyafet giymek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, başka alanlara yöneleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments