Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol etek görmek

Rüyada bol etek görmek

Rüyada bol etek görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, başarılı bir insan olacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol etek gördüyseniz:

  • Harekete geçin, bol bol reklamınızı yapmaktan çekinmeyin.

Rüyada bol etek giymek mutsuz ve moralsiz olacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol etek görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol gömlek görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, refahının ve varlığının artacağına alamet eder.

Rüyada bol ekmek görmek şans ve kısmet elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, rızkının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada bol bol yumurta görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada bol idrar yapmak tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bolca et görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, düşmanlıkların biteceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada bol altın görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, onu yalnız bırakmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments