Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol bol yumurta görmek

Rüyada bol bol yumurta görmek

Rüyada bol bol yumurta görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına alamet eder.

Rüyada bol bol yumurta gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir.

Rüyada bol bol yumurta görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalet eder.

Rüyada bol yumurta görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, maddi açıdan rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada bolca yumurta görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bol gelen yüzük takmak çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol karınca görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine inanılır.

Rüyada parmağına bol gelen yüzük görmek hayırlı bir sürece girileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada bol yağmur yağdığını görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada bol ayakkabı giydiğini görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments