Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol altın görmek

Rüyada bol altın görmek

Rüyada bol altın görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada bol altın gördüyseniz:

  • Değişiklikleri birden yapmanız sakıncalı olabilir.

Rüyada bol bol altın görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, adaletin geleceğine tabir olunur.

Rüyada bol altın görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, geçim derdi çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bol miktarda altın görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bolca altın bulmak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bolca altın görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bol yiyecek görmek darlanacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada bol buğday görmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada bol erzak görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments