Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol etek giymek

Rüyada bol etek giymek

Rüyada bol etek giymek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, neşesine kavuşacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada bol etek giymek gördüyseniz:

  • Belli konularda fazlasıyla gayret gösterdiniz ya da üzerinize düşeni veya gerekli olanı yaptınız.

Rüyada bol etek giymek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada bol etek görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, birlikte kâh ağlayacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada bol elbise giymek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, çevreye karşı itibarın artacağına işarettir.

Rüyada bol gelinlik giydiğini görmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada siyah bol elbise giymek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada bol pantolon giymek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada bol elbise giydiğini görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına işarettir.

Rüyada siyah bol ayakkabı giymek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments