Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol idrar yapmak

Rüyada bol idrar yapmak

Rüyada bol idrar yapmak borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada bol idrar yapmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ilgilendiren sorunlar çözülmeyi bekliyor.

Rüyada bol idrar yapmak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, yol kat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol köpük banyo yapmak kazançlı bir döneme girileceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına tabir olunur.

Rüyada bol bol kaka yapmak sorunlarını teker teker aşacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işarettir.

Rüyada bol bol yemek yapmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına yorulur.

Rüyada bol köpüklü kahve yapmak yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sarı idrar yapmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına delalettir.

Rüyada yeşil idrar yapmak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına yorulur.

Rüyada bir yere idrar yapmak insanlar tarafından tanınan biri olacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments