Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bolca et görmek

Rüyada bolca et görmek

Rüyada bolca et görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, bolluğun sürekli olacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Rüyada bolca et gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle gurur duyabilirsiniz.

Rüyada bol miktarda et görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bolca et görmek namının yürüyeceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bol et yemek kudreti ve cesareti bulacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol etli yemek görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına yorulur.

Rüyada bol et görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bol gelinlik giymek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, elinin darlaşacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine rivayet eder.

Rüyada bol ekmek görmek belki ölümler görüleceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına inanılır.

Rüyada bol etek giymek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments