Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol ekmek görmek

Rüyada bol ekmek görmek

Rüyada bol ekmek görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, önemli bir makama terfi alacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine delalet eder.

Rüyada bol ekmek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler konforu arttırabilir.

Rüyada bol ekmek görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol ekmek yemek renk ve eğlence geleceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada bolca ekmek görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bol ekmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol bol ekmek görmek kısmetlerinin de kapanacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına inanılır.

Rüyada parmağına bol gelen yüzük görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalettir.

Rüyada bolca karınca görmek konfor içinde olacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol buğday görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments