Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol gömlek görmek

Rüyada bol gömlek görmek

Rüyada bol gömlek görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına işaret eder.

Rüyada bol gömlek gördüyseniz:

  • Aslında ilginizi çekmemesine ya da istememenize rağmen, bazı koşulları kabul edebilir, bazı girişimlerde bulunabilir, bazı konularda gönüllü hizmet verebilir ya da karşınızdaki kişileri kıramayabilirsiniz.

Rüyada bol gömlek giymek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada bol gömlek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bolca su içmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bolca yumurta görmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bol gelinlik giymek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına delalet eder.

Rüyada bol bol tatlı yemek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, ona kol kanat gereceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına işaret eder.

Rüyada bol ağaç görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, ticarette zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinliğin bol geldiğini görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments