Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol ceket giymek

Rüyada bol ceket giymek

Rüyada bol ceket giymek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, rakiplerini alt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol ceket giymek gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle daha kolay anlaşabilirsiniz.

Rüyada bol ceket giymek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine alamet eder.

Rüyada bol gelinlik giymek mülkiyetinin de artacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına delalettir.

Rüyada bol ayakkabı giydiğini görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bol gömlek giymek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bol gelinlik giydiğini görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, rızkının çeşitleneceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol elbise giymek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, kendi işine kavuşacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol pantolon giymek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada bol ayakkabı giymek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments