Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada bol ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada bol ayakkabı giydiğini görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, güç alacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, kısmetlerin günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada bol ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Çok fazla direnişle karşılaşmayacağınız yolları seçmenizde fayda var.

Rüyada bol ayakkabı giymek maddi anlamda güçleneceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, yeni işler alacağına delalettir.

Rüyada siyah bol ayakkabı giymek mutlu bir insan olunacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada bol ayakkabı giydiğini görmek rızkının kesilmeyeceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına delalettir.

Rüyada ayakkabının bol geldiğini görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada bol ayakkabı görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol gelen ayakkabı görmek rakiplerin alt edileceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet eder.

Rüyada bol elbise giymek atılan adımların zarar vereceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına delalettir.

Rüyada bol gömlek giymek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments