Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol ayakkabı giymek

Rüyada bol ayakkabı giymek

Rüyada bol ayakkabı giymek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, mutlulukların yarım kalacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada bol ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek gelecekte sizin için faydalı kişilerle tanışabilir veya faydalı olabilecek bilgiler toplayabilirsiniz.

Rüyada bol ayakkabı giydiğini görmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah bol ayakkabı giymek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol ayakkabı giymek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabının bol geldiğini görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bol ayakkabı görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bol gelen ayakkabı görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol ceket giymek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine işaret eder.

Rüyada siyah bol elbise giymek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments