Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol elbise giymek

Rüyada bol elbise giymek

Rüyada bol elbise giymek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada bol elbise giymek gördüyseniz:

  • Size yapılan teklifleri kabul edip, çevreye uymanızda fayda var.

Rüyada bol elbise giydiğini görmek her hayalini de gerçekleştireceğine, üzüntülerinin son bulacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada beyaz bol elbise giymek araba alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bol elbise giymek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah bol elbise giymek çalışmalarının artacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada bol elbise almak güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına alamet eder.

Rüyada bol elbise görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol etek giymek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, derin bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada bol ceket giymek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments