Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol gelinlik giydiğini görmek

Rüyada bol gelinlik giydiğini görmek

Rüyada bol gelinlik giydiğini görmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Hayatınız boyunca belli modellere veya kurallara bağlı kalmış olsanız da, her zaman farklı yaklaşımlarla da ilerlenebileceğini biliyorsunuz.

Rüyada bol gelinlik giymek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine delalet eder.

Rüyada bol gelinlik giydiğini görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine alamet eder.

Rüyada gelinliğin bol geldiğini görmek hasretin biteceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol elbise giydiğini görmek onu doyasıya yaşayacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına yorulur.

Rüyada bol elbise giymek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalet eder.

Rüyada bol ayakkabı giymek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, zorlukları atlatacağına, amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol ceket giymek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına tabir olunur.

Rüyada bol giysi giymek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, istemediği halde borçlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments