Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bileklik taktığını görmek

Rüyada altın bileklik taktığını görmek

Rüyada altın bileklik taktığını görmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, işlerinin günden güne azalacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine tabir olunur.

Rüyada altın bileklik taktığını gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgileriniz ne diyorsa o şekilde ilerlemelisiniz.

Rüyada altın bileklik taktığını görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bileklik taktığını görmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına rivayet eder.

Rüyada altın yüzük ve bileklik görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada altın bilekliğin koptuğunu görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına işarettir.

Rüyada altın bileklik almak bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına alamet eder.

Rüyada altın bileklik çalmak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bileklik satmak kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments