Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek

Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek

Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, yakın akrabadan gelecek habere alamet eder.

Rüyada altın ve gümüş bileklik gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin ya da fikirlerinizden haberdar olmasını istediklerinizin bilgilenmesi için türlü eleştirilerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine delalet eder.

Rüyada gümüş bileklik bulmak büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş bileklik almak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, zamanının boşa gideceğine, en yüksek makamlara oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş bileklik çalmak yarınlara bakacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada gümüş bileklik görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş bileklik hediye almak gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunda altın bileklik görmek kötü sözler duyulacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bileklik kaybetmek işinin ehli olacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments