Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bilekliğin koptuğunu görmek

Rüyada altın bilekliğin koptuğunu görmek

Rüyada altın bilekliğin koptuğunu görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada altın bilekliğin koptuğunu gördüyseniz:

  • Size baskı kuran veya zorlayan kişilere dikkat edin ya da aynı hatayı başkalarına yapmadığınızdan emin olun.

Rüyada altın bileklik kaybetmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına yorulur.

Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kolye bileklik görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın yüzük bileklik görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın bileklik bulmak kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada altın bileklik taktığını görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, bereket ve huzur getireceğine alamet eder.

Rüyada altın bileklik almak yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine işarettir.

Rüyada altın yüzük ve bileklik görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments