Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bileklik satmak

Rüyada altın bileklik satmak

Rüyada altın bileklik satmak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, zor durumda bırakacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine delalettir.

Rüyada altın bileklik satmak gördüyseniz:

  • Bazı kısıtlamalar ya da zorunluluklar iş yaşamınızda görülmez değişikliklere neden olabilir.

Rüyada altın bileklik satmak insanlara olan güvenini kaybedeceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine yorulur.

Rüyada altın bileklik çalmak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, dileklerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın bileklik taktığını görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada altın bileklik bulmak kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına alamet eder.

Rüyada altın bilekliğin koptuğunu görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın yüzük ve bileklik görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına alamet eder.

Rüyada altın bileklik hediye etmek çok zor günler geçireceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments