Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yüzük ve bileklik görmek

Rüyada altın yüzük ve bileklik görmek

Rüyada altın yüzük ve bileklik görmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada altın yüzük ve bileklik gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yanlış değerlendiriyor olabilirsiniz.

Rüyada altın yüzük ve bileklik görmek aşının da çoğalacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada altın yüzük bileklik görmek geçim derdinin son bulacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bileklik ve yüzük görmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına delalettir.

Rüyada altın bileklik almak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Rüyada altın bileklik takmak çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada altın bileklik taktığını görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bileklik hediye etmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bileklik kaybetmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments