Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bileklik çalmak

Rüyada altın bileklik çalmak

Rüyada altın bileklik çalmak eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, araba alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bileklik çalmak gördüyseniz:

  • Maddi kazanç sağlamanıza yardım edecek fikirleri gözden kaçırmayın.

Rüyada altın bileklik çalmak el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına delalettir.

Rüyada bileklik çalmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş bileklik çalmak aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, zengin için yoksulluğa, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bilekliğin koptuğunu görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, bazı konularda konuşulacağına rivayet eder.

Rüyada altın bileklik hediye etmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunda altın bileklik görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bileklik satın almak zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments