Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bileklik almak

Rüyada altın bileklik almak

Rüyada altın bileklik almak çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, hastalığın biteceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bileklik almak gördüyseniz:

  • Yeni iş tekliflerine açıksınız.

Rüyada altın yüzük bileklik görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kazancınızın artacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine yorulur.

Rüyada altın bileklik taktığını görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına işaret eder.

Rüyada altın bileklik hediye etmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada altın yüzük ve bileklik görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada altın bileklik almak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine işarettir.

Rüyada kolunda altın bileklik görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın bileklik kaybetmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileklik takmak keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments