Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabının bol geldiğini görmek

Rüyada ayakkabının bol geldiğini görmek

Rüyada ayakkabının bol geldiğini görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabının bol geldiğini gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden kaçının.

Rüyada ayakkabının bol geldiğini görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada yüzüğün bol geldiğini görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinliğin bol geldiğini görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada alyansın bol geldiğini görmek yapacağı planların altüst olacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, işten yana şansının açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol ayakkabı görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol ayakkabı giydiğini görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada siyah bol ayakkabı giymek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada bol ayakkabı giymek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments