Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol gelen ayakkabı görmek

Rüyada bol gelen ayakkabı görmek

Rüyada bol gelen ayakkabı görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, makamının artacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına delalet eder.

Rüyada bol gelen ayakkabı gördüyseniz:

  • Bazı konularda şartlarınızı dayatmak konusunda ısrarcı olacağınız kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada bol gelen ayakkabı görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada parmağına bol gelen yüzük görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, geleceğin güzel olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işarettir.

Rüyada parmağa bol gelen yüzük görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada bol gelen yüzük takmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına işarettir.

Rüyada ağzından kan gelerek ölmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, bazen fakirlik görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzaktan gelen arkadaşı görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, maddi gücünün katlanacağına, güzel ve önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada umreden gelen birini görmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, problemlere çözüm bulunacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözünden yaş gelerek ağlamak bedeninin şifa bulacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments