Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bol ayakkabı giymek

Rüyada siyah bol ayakkabı giymek

Rüyada siyah bol ayakkabı giymek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, hayata daha sıkı tutunacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bol ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Sorunlar daha çok bireysel yıldız haritalarındaki değişimlere bağlı olacak.

Rüyada siyah bol ayakkabı giymek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada bol ayakkabı giymek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol ayakkabı giydiğini görmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, beklenen mirasın alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah bol elbise giymek başarılarının her geçen gün artacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı giymek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah lastik ayakkabı giymek zorlukların ve sorunların aşılacağına, içinin hafifleyeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine delalettir.

Rüyada siyah rugan ayakkabı giymek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz ayakkabı giymek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments