Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol ayakkabı görmek

Rüyada bol ayakkabı görmek

Rüyada bol ayakkabı görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalet eder.

Rüyada bol ayakkabı gördüyseniz:

  • Sizin son derece akılcı yaklaşımlar gösterdiğiniz durumlara diğer insanlar ters açılardan bakabilirler.

Rüyada ayakkabının bol geldiğini görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına işarettir.

Rüyada bol ayakkabı giydiğini görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işaret eder.

Rüyada bol gelen ayakkabı görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bol ayakkabı giymek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada bol ayakkabı giymek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, sevinçli haberler geleceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına inanılır.

Rüyada bol ayakkabı görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada bol yumurta görmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol bol kaka yapmak Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments