Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bileklik takmak

Rüyada altın bileklik takmak

Rüyada altın bileklik takmak unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, bahtın açılacağına rivayet eder.

Rüyada altın bileklik takmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya bilginizi kullanarak ekstra para kazanmanın yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada altın bileklik takmak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, kısmetinizin açılacağına, kötü olayların meydana geleceğine delalettir.

Rüyada başkasına bileklik takmak maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına işaret eder.

Rüyada siyah bileklik takmak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada bileklik takmak yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada pırlanta bileklik takmak kazancın gittikçe azalacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada inci bileklik takmak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada boncuklu bileklik takmak işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada mavi bileklik takmak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments