Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi bileklik takmak

Rüyada mavi bileklik takmak

Rüyada mavi bileklik takmak hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, ulvi kimse haline geleceğine, ondan kazanç elde edeceğine, kazancının eksileceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına işarettir.

Rüyada mavi bileklik takmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmanız durumunda, ufukta aşk ya da sevgi temalı ilişkiler var.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi bileklik takmak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına delalet eder.

Rüyada boncuk bileklik takmak çirkin amellere, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine alamet eder.

Rüyada pırlanta bileklik takmak hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, problemlerini çözeceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada bileklik takmak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine bileklik takmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Rüyada elmas bileklik takmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boncuklu bileklik takmak onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments