Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bileklik takmak

Rüyada siyah bileklik takmak

Rüyada siyah bileklik takmak zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bileklik takmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi işine baksın.

Rüyada siyah bileklik takmak bir sağlık sorunu yaşanacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada yeşil bileklik takmak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, zor günler geçireceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bileklik takmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada inci bileklik takmak şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, kazancının günden güne arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada boncuklu bileklik takmak çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada pırlanta bileklik takmak ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, çaresiz kalacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasına bileklik takmak yakında işlerinin aksayacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşlı bileklik takmak ticarette şansının yaver gideceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, layık olduklarına sahip olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments