Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileklik takmak

Rüyada bileklik takmak

Rüyada bileklik takmak eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, maddi zarar edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bileklik takmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pırlanta bileklik takmak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada altın bileklik takmak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada inci bileklik takmak sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine bileklik takmak birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bileklik takmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, herkesin önünde olacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına bileklik takmak ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine inanılır.

Rüyada siyah bileklik takmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, ekmek kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments