Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta bileklik takmak

Rüyada pırlanta bileklik takmak

Rüyada pırlanta bileklik takmak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada pırlanta bileklik takmak gördüyseniz:

  • Yatırım enstrümanlarınızı, başkalarının kaynaklarını veya paralarını ilgilendiren konularda kesin adımlar atılması gerekebilir.

Rüyada pırlanta bileklik takmak ibadete ağırlık verileceğine, iyi hissedileceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine inanılır.

Rüyada pırlanta bileklik görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok kötü günler geçirileceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Rüyada siyah bileklik takmak aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi bileklik takmak konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, zor bir dönem geçirileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada taşlı bileklik takmak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, sorunlarının artacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine alamet eder.

Rüyada başkasına bileklik takmak bekârlığına da veda edeceğine, sevdiklerini de koruyacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada elmas bileklik takmak hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments