Rüyada boncuklu bileklik takmak

Rüyada boncuklu bileklik takmak huzurunun yerine geleceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına delalet eder.

Rüyada boncuklu bileklik takmak gördüyseniz:

  • Bazı sosyal etkinliklerde bulunmanız olasıdır.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işarettir.

Rüyada boncuklu bileklik takmak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada boncuk bileklik takmak en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına tabir olunur.

Rüyada boncuktan bileklik görmek borçlarının kalmayacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada boncuk bileklik görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boncuklu bileklik görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boncuklu bileklik almak haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sağlığını da kaybedeceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top