Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına bileklik takmak

Rüyada başkasına bileklik takmak

Rüyada başkasına bileklik takmak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, yeni bir hayat kurulacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasına bileklik takmak gördüyseniz:

  • İş hayatınız, toplum içindeki pozisyonunuz veya imajınız destekleniyor.

Rüyada bileklik takmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine rivayet eder.

Rüyada birine bileklik takmak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, kazancında bereketin artacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada elmas bileklik takmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, onların yaralarına merhem olacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada taşlı bileklik takmak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bileklik takmak kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada inci bileklik takmak sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, işlerinin kolaylaşacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına yorulur.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pırlanta bileklik takmak dünya mallarına karşı hırslanacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments