Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci bileklik takmak

Rüyada inci bileklik takmak

Rüyada inci bileklik takmak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, yükseleceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada inci bileklik takmak gördüyseniz:

  • Olayların her halini doğru açılardan değerlendirmeye çalışmanız önem taşıyor.

Rüyada inci bileklik takmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına yorulur.

Rüyada inci bileklik görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boncuklu bileklik takmak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasına bileklik takmak strese gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada beyaz bileklik takmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine bileklik takmak elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileklik takmak çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına işaret eder.

Rüyada mavi bileklik takmak kafasının ve içinin rahatlayacağına, kazancı arttıracağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments