Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol akan su görmek

Rüyada bol akan su görmek

Rüyada bol akan su görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol akan su gördüyseniz:

  • Kendinize güven eksikliğinizden kaynaklanan bir yalnızlık korkunuz var.

Rüyada akan bol su görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada bol akan su görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına alamet eder.

Rüyada bol miktarda su görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada bolca su içmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol temiz su görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine delalettir.

Rüyada bol su görmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol bol su görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bolca su içtiğini görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments