Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol temiz su görmek

Rüyada bol temiz su görmek

Rüyada bol temiz su görmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bol temiz su gördüyseniz:

  • Uzlaşmamakta ısrarcı olmanız durumda kazananı olmayan tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada bol temiz su görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol bol su görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sebep olacağına delalet eder.

Rüyada bolca su görmek rızkının azalacağına, endişelerinden kurtulacağına, düşmanların çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bol su içmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bolca su içmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, alım gücünün artacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol miktarda su görmek refaha erileceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına yorulur.

Rüyada bol bol su içmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan bol su görmek çok büyük paralar kazanılacağına, kişinin şifa bulacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments