Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol miktarda su görmek

Rüyada bol miktarda su görmek

Rüyada bol miktarda su görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, o işi canlandıracağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına yorulur.

Rüyada bol miktarda su gördüyseniz:

  • İşlerin nasıl yapıldığı ile değil ne yapıldığı ile ilgilenmeyi tercih edin.

Rüyada bol miktarda su görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol miktarda et görmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine yorulur.

Rüyada bol miktarda kağıt para görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, kucaklaşacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bol miktarda altın görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol miktarda para görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada bol miktarda para almak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok miktarda altın görmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir miktar para görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments