Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol su görmek

Rüyada bol su görmek

Rüyada bol su görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol su gördüyseniz:

  • Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor.

Rüyada akan bol su görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada bol miktarda su görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bol bol su görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bol ve berrak su görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına alamet eder.

Rüyada bol su içmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada bol temiz su görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına delalettir.

Rüyada bolca su içmek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada bolca su görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments