Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan bol su görmek

Rüyada akan bol su görmek

Rüyada akan bol su görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, alım gücünde yükselme olacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada akan bol su gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler sizi sevindirebilir.

Rüyada akan bol su görmek çalışmalarının takdir edileceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol akan su görmek birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bolca su içmek manevi yönlerinin güçleneceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, onu hayallerine kavuşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada bolca su görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol temiz su görmek saygınlığına leke sürüleceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet eder.

Rüyada bol su görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol bol su görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalettir.

Rüyada bolca su içtiğini görmek sorunların biteceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments