Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bolca su içtiğini görmek

Rüyada bolca su içtiğini görmek

Rüyada bolca su içtiğini görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalettir.

Rüyada bolca su içtiğini gördüyseniz:

  • Sadece normale dönüyor.

Rüyada bolca su içtiğini görmek güzel davetler alacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine yorulur.

Rüyada bolca su görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada bol akan su görmek ileriye gideceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine inanılır.

Rüyada bol su içmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bolca su içmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada bol ve berrak su görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına delalet eder.

Rüyada akan bol su görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada bol miktarda su görmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments