Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol bol su görmek

Rüyada bol bol su görmek

Rüyada bol bol su görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bol bol su gördüyseniz:

  • Mesleki alandaki başarılarınızı devam ettirebilirsiniz.

Rüyada bol bol su içmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, Allah’ın yolundan gideceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada bolca su içmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol bol su görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol su içmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet eder.

Rüyada akan bol su görmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, verimli işlere gireceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol ve berrak su görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada bolca su görmek işinin en iyisi olacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada bol su görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments