Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bolca su içmek

Rüyada bolca su içmek

Rüyada bolca su içmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bolca su içmek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya arkadaşlarınızla yapacağınız programlar keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilir.

Rüyada bolca su içmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, işlerinde yenilikler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol bol su içmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına delalettir.

Rüyada bol su içmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, kendisi için mal mülk alacağına alamet eder.

Rüyada bol köpüklü türk kahvesi içmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine yorulur.

Rüyada bol köpüklü kahve içmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol ve berrak su görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine alamet eder.

Rüyada bol miktarda su görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol temiz su görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, çok başarılı işlere girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments