Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bileklik hediye etmek

Rüyada altın bileklik hediye etmek

Rüyada altın bileklik hediye etmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalettir.

Rüyada altın bileklik hediye etmek gördüyseniz:

  • Yakında pek çok alanda aradığınız destek veya yardımı alabilirsiniz.

Rüyada altın bileklik hediye etmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bileklik hediye edildiğini görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, borçların sonlandırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden bileklik hediye almak tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hediye bileklik almak heveslerinin biteceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada bileklik hediye etmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş bileklik hediye almak deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, dertlerin aşılacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bileklik almak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın yüzük ve bileklik görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments